Garfield

A “Sparfotó” pszeudo-AR alkalmazást a SPAR Magyarország gyermekeknek szóló “Safari Mánia” kampányához készítettük el  iOS (iPhone, iPad) illetve Android operációs rendszerű készülékekre.

A standalone alkalmazás indítása után, a képernyőn, a kamera élőképére keverve, feltűnik 6 különböző Garfield figura – van amelyik éppen kincset keres, indián táncot lejt vagy éppen valakit fenékbe rúg.
Kiválasztjuk a  legjobban tetszőt, vagy az adott szituációhoz legjobban illeeszkedő macskát, az élőképpel együtt beállítjuk a tökletes kompozíciót és elkészítjük a közös képet Garfield-del.
Az elkészült képet menthetjük saját fényképeink közé, illetve megoszthatjuk a SPAR Magyarország Facebook oldalán. A megosztott képek nyereményjátékon vesznek részt, ahol a legtöbb Like-ot megszerző kép lesz a nyertes.
Az alkalmazás Facebook részét is mi készítettük el – külön Tabként (hogy ne kelljen egy app-t a felhasználónak engedélyezni)  és a feltöltött képek folyamatos, 24 órás ellenőrzését is megoldva, hogy csak elfogadható tartalom kerüljön ki az oldalra.
Alkalmazásunk elérhető az Apple Store-ból, illetve a Google Play-ből egésszen a játék végéig, 2012.05.30-ig.

További fotók