AudiSing

Decemberben nyílt meg Szingapúrban Délkelet Ázsia legnagyobb Audi szalonja. Az eseményen került bemutatásra és azóta is folyamatosan egyik lényeges eleme az itt szerezhető élményeknek Audi Center nevű alkalmazásunk.

Film:

Az app 4 fő részből áll, melyek mindegyike a marker (print) alapú AR technológia szép példája. Sokunk régi vágya válhat valóra az egyedi rendszámkészítést lehetővé megoldással – az elkészült , virtuális rendszámtáblás Audival persze azonnal facebook gyanús fotó is készíthető. A szalon külső, helikopter utazást idéző megtekintésére is van lehetőség – a különleges AR alapú kvíz segítségével, pedig könnyen megismerhetők az új modellek legfontosabb tulajdonságai. Végül a 4., az adrenalint leginkább az egekbe repítő modul segítségével a látogatók az R18-s, Le Mans győztes virtuális versenyautót vezethetik körbe a szalon padlóján Szingapúr nevezetes épületei között. A shadow car ellenében elért köridő egy webes ranglistára kerül – de persze a Facebook megosztásra is van lehetőség.

Az Audi Szingapúr részére készített második projektünk egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az AR technológiát használó alkalmazások megfelelő kommunikáció esetén könnyen beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.


További fotók