Workshop

Ha esetleg nincs idő napi szinten követni a legújabb mobiltechnológiákat, nem adódik lehetőség kipróbálni, megérteni a Virtuális Valóság, az Okosórák, a Beacon vagy más technológia lehetőségeit – és korlátait – akkor mi szívesen segítünk. MOBIL INNOVÁCIÓS WORKSHOPUNKAT éppen azért hoztuk létre, hogy gyorsan, a saját irodában, 1-2 óra alatt, mindenki, akinek erre szüksége van munkájához megkaphassa azt a tudást és saját élményt, ami ahhoz kell, hogy utána tudjon ezekben a mobiltelefonos megoldásokban is gondolkodni – legyen az marketing, sales vagy éppen a belső folyamatok mobilizálása.

A Workshop két fő részből áll

1. Interaktív Prezentáció – 45-60 p
A Workshop elején egy rövid prezentáció keretében végigmegyünk az egyes technológiákon – pontosan mit jelentenek, milyen variációi vannak, hogyan működnek, milyen eszközök elérhetők, hogyan lehet őket használni. Mindezt mind az eszközökre, mind a tartalmakra vonatkozó számos élő példával.

2. Open Lab – 60 p

A prezentáció úten pedig minden résztvevő lehetőséget kap arra, hogy saját maga is kipróbálja az eszközöket – fejére tegyen egy Zeiss Virtuális Szemüveget és sétáljon egyet a Dubai Atlantis Hotelben, vagy a Samsung Gear VR-n keresztül menjen egy kört a Monte Carlo Rallyn vagy éppen egy dobogó szívet fedezzen fel 3 dimenzióban belülről – de akár az Oculus Riften át egy hullámvasútra is fel lehet ülni. Ezek mellett persze ki lehet próbálni, hogy melyik okosóra áll a legjobban, vagy mennyire pontosak a beltéri navigációs technológiák.

Az eszközök kipróbálása és a megélhető élmény segítségével már könnyen eldöntheti minden résztvevő, hogy tudja-e, akarja-e használni bármelyik technológiát saját szakterületén.

Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük, keressen meg, hogy egyeztethessük a részleteket.

Budaházy Szabolcs
szbudahazy@arworks.hu