Ginz

A Linux Pingvin életre kelt a Nürnbergi Embedded World 2014. kiállításon.

Az eseményen, ahol a különböző ipari gépek „agyát” gyártó kiállítók tették közszemlére  termékeiket, a Ginzinger Electronic Systems az ARworks által fejlesztett Kiterjesztett Valóság (AR) Show oksotelefonos app segítségével mutatta be beépített Linux alapú paneljeit.

A látogatók megfigyelhették, amint a standon 3 dimenzióban virtuálisan megjelenik három különböző, Ginzinger technológiával működő gép és a látványos animációval életre keltett Linux Pingvin bemutatja ezek működését. A kiállításon látható Kiterjesztett Valóság show-n kívül, az alkalmazásnak egyéb funkciói is vannak. A meghívólevél és a kiállítást követő köszönő levél is tartalmaz AR elemeket, amelyben egy beszélő Linux Pingvin üdvözli a látogatókat, valamint a cég elérhetőségei és termék-adatai is be vannak építve az alkalmazásba.

A megoldás bizonyította, hogy a Vizuálisan Impresszív Technológiát (VIT) használó alkalmazások izgalmas lehetőségeket teremtenek  az okostelefonos B2B kommunikációban, még akár az ilyen speciális területeken is.

Google Play Link, App Store Link
Markerprintek, amelyen a pingvin a géppel megjelenik