ADJD

Az Abu Dhabi Központi Bíróságnak készült appunk – ADJD – CMS –  segítségével bárki, akinek folyamatban lévő ügye van, annak részleteit real-time követheti okostelefonján – legyen a iPhone vagy Android. Megnézheti a tárgyalások időpontját, a résztvevők neveit, böngészheti a kapcsolódó iratokat de akár beadvány is készíthet az app segítségével.
App Link Android

Persze abban az esetben is számos hasznos funkció várja a felhasználót, ha nincs peres ügye. Lehetőség van ügyvédek, ügyvédi irodák keresésére, különböző típusú beadványok költségeinek automatikus kiszámolására.

Ezek mellett a statisztikai modul segítségével követhető a napi lezárt, megtárgyalt ügyek száma és persze a város különböző pontjain elhelyezkedő épületek pontos helyszíne is megtalálható az appban.

Az már csak hab a tortán,  hogy 360 fokos panoráma technológiát használva mind a fő tárgyalóterem, mind az épületben található múzeum is körbejárható akár a nappalinkban ülve.

A project több ponton is különleges kihívást jelentett – egyrész két nyelven, arabul és angolul is elérhető, másrész, és ez volt a nagyobb kihívás – a már létező központi adatbázis és a mobil app közötti csatoló, middleware rendszert is mi fejlesztettük le.
Cikk a helyi médiából: The NationalGulf news