Elképzelted már, milyen érzés lehet a színpadon állni a kedvenc zenekarod koncertjén, amikor zenészek csak neked játszanak, az énekes csak neked énekli a dalt? Az Ákos rajongóknak most elhoztuk ezt a különleges élményt legújabb 360 fokos Virtual Reality videónkkal.

A Samsung és a Telekom által szponzorált legújabb Ákos album bemutatójára a magyarországi Leo Burnett megbízásából, a Focus Fox Stúdióval közösen készítettünk egy különleges 360 fokos video klipet, illetve a hozzá tartozó mobil alkalmazást, az album címadó dalához, amit a közönség még sehol máshol nem hallhatott.  A felhasználó az applikációt a Samsung Gear VR virtuális szemüvegében elindítva egy teljesen más világban találja magát, körbeforogva, jobbra, balra, le és fel nézve, minden irányban izgalmas történésekkel körülvéve. A klipben bárki testközelből élheti át egy látványos koncert hangulatát, a néző a zenészek között találja magát, akik körülötte játsszák a számot, szemtől szemben áll Ákossal, amint a dalt énekelve egy hatalmas medencébe merül alá és látja maga körük a zenekar tagjait, amint korábbi, ikonikussá vált ruháikban jelennek meg, majd tűnnek el. A 360 fokos technológiának köszönhetően gyakorlatilag mindenki „összevághatja” a saját maga Ákos klipjét, hiszen mindenki az őt leginkább érdeklő a részletekre tud koncentrálni.

A 360 fokos élmény legjobban akkor jön vissza, ha mobiletelefonon, a Youtube saját appján át nézzük – PC-n pedig Chrome böngészőben