Európai Kíválósági Díjat nyertünk

Nagy büszkeséggel tesszük közhírré, hogy a ViaOpta Daily alkalmazásunk, melyet a Novartis bázeli központjának szemészeti üzletágának készítettünk, a “Mobil Kommunikáció és Social Alkalmazások” kategóriában aranyérmes lett 2014-s, az idén Párizsban megrendezésre került, European Excellence Awards-on.

A díj az egyik legismertebb európai díj, mely 2007 óta kerül kiosztásra számos kategóriában – a versenyen olyan ismert  ügynökségek is indulnak, mint például a Weber Shandwick, JWT, Edelman, Leo Burnett, Ogilvy, Burson Marsteller vagy a Ketchum.

E mezőnyben sikerült a ViaOpta Daily appunknak, melyet a vakok és gyenénlátók életének megsegítésére alkottunk meg – annak mind kreatív, mind programozási feladatait elvégezve – győznie, és az aranyérmet elhoznia. Az app 7 nyelven, köztük arabul, japánul és kínaiul érhető el és az alábbi fő funkciókkal rendelkezik: szín és bankjegyfelismerés és felolvasás, gyorsnagyító, beszélő időjárásjelentés, stopper és hangos kontaktlista.
Nyertesek listája –  a miénk a 44-s kategória


További részletek az appról: Angolul, Magyarul

Utólag is nagyon köszönjük a Novartisnak, hogy bizalmat szavaztak nekünk és elkészíthettük így már díjnyertes alkalmazásunkat.

Sajtóközlemény: ARworksWinner_Awards2014